Sign In  |  Register
Business Directory at My Huckleberry
FIND A BUSINESS FIND A DEAL EXPERT ANSWERS COUPONS MY ACCOUNT
add listing
My Questions & Answers
Please sign in to view your questions & answers.
ASK A QUESTION Can't find a question with search? Ask a new one.
140 character limit
SEARCH QUESTIONS
Home>Expert Answers>Financial>Tax Preparation>The Koyal Group Private Training Services: Försäkringsbedrägeri kostar dig om $100-$150 per år?

The Koyal Group Private Training Services: Försäkringsbedrägeri kostar dig om $100-$150 per år?
Försäkringsbedrägeri kostar dig om $100-$150 per år – här är hur ICBC försöker förhindra det

Stegvis olyckor, bränns bilar, falska vittnen, dubbla identiteter – de är grejer av stora spion berättelser, men också exempel på det bedrägeri som har förföljt den Insurance Corporation av B.C. och eventuellt kosta sina kunder hundratals miljoner dollar varje år.

Försäkringsgivaren söker nu uppdatera sin högteknologiska inställning till bedrägeri upptäckt att slå ner på dem missbruka systemet.

ICBC arkiverat en begäran om upplysningar i December söker "information om lösningar för att upptäcka försäkringsbedrägeri system," som "programvara, statistiska och prediktiva modeller och professionella tjänster för att hjälpa till med att genomföra lösningen."

"Det har del i arbetet att uppdatera vår strategi för bedrägerier och det hjälper oss att bekämpa bedrägeri ytterligare, med hjälp av den senaste tekniken och med bedrägeri analytics," sade ICBC taleskvinna Leslie Dickson.

ICBCS särskild utredning enhet (SIU), undersöker misstänkt falska påståenden och licensiering, innehåller redan intelligens och cyber divisioner som använder Internet och sociala medier för att identifiera potentiella bedräglig verksamhet.

Men företaget ser också nya sätt att hejda en ökning av skada påståenden, som det säger till $1,9 miljarder 2013 och är orsaken till en tillfällig höjning för ca $3 per månad och kund. ICBCS program för att öka är under översyn av B.C. Utilities kommissionen.

Dickson sa att det är för tidigt i processen för informationssökning att ha en budget och detaljerna om en sådan lösning, men den kan också använda "data och algoritmer och statistiska metoder som kan användas för att upptäcka och sedan ytterligare öka våra undersökande metoder när det är misstänkta fall."

ICBC uppskattar bedrägerier kostar varje av dess 3,1 miljoner kunder mellan $100 och $150 varje år.

Dickson sade försäkringsgivaren står inför tre huvudsakliga typer av bedrägeri: organiserade bedrägerier, som bedrägeri ringar, iscensatt olyckor eller stulna fordon ringar. Pre-mediterade bedrägeri, som falsk fakturering, brann fordon, och personifiering eller flera identiteter; och opportunistiska bedrägeri, som överskattas skador eller skador som är orelaterade till kraschen i påståendet.

SIU delas upp i två enheter – en fordringar enhet med en drivrutin licensiering integritet och risk management enhet med färre än 10 anställda och 61 personal.


Medan data för 2014 fortfarande kompileras, 2013, lanserade ICBC 4500 utredningar till anspråk och 6.000 utredningar licensiering.

SIU förfölde avgifter 38 brott mot 35 svarande det året, Dickson sade. Andelen till året övertygelse för sådana avgifter i genomsnitt 90 procent.
112 Months Ago by Kondrat Wojciechowski|Abbeville, GA|Tax Preparation

0 answers
©2024 MyHuckleberry.Com Terms & Conditions  |  Copyright & Privacy Policy  |  Site Map  |  About Us  |  Support  |  Contact  |  Frequently Asked Questions